НАДГР. ЛИН. СВЕТ. LED LINEA/TIO 36W 3990 lm 6500K 120cm 110433 PELSAN

500 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: 220-240V AC СОСТАВ:АЛУМИНИУМ/ДИФУЗЕР ОД ПОЛИКАРБОНАТ СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20 ДИМЕНЗИИ:1200x75x25 СТАНДАРД:60598-2-1