ДЕТЕКТОР НА ДВИЖЕЊЕ 69603 OBLO

2.978 ден

КОМУНИКАЦИСКИ ПРОТОКОЛ: ZigBee
МАКСИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ: ДО 40м
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -10 ДО 50 °C
НАПОЈУВАЊЕ: (1 x DC3V БАТЕРИЈА ВО КОМПЛЕТ СО ПРОИЗВОДОТ)
АГОЛ НА ДЕТЕКЦИЈА:110°
МАКСИМАЛЕН ДОСТРЕЛ:9-12 m

401070 Brand: