КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ AL 35/8

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-АЛУМИНИУМ;
НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМИНИУМСКИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-16mm2;
ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М8;
ДИМЕНЗИИ-23x48mm(ШxД);
СТАНДАРД-SRPS N.F4.101;