СЕТ ЗА СЦЕНСКИ КОНТРОЛЕР БАТЕРИСКИ 2M EXP. Zig Bee 72235 OBLO

3.541 ден

КОМУНИКАЦИСКИ ПРОТОКОЛ: ZigBee
МАКСИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ: ДО 30м
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -5 ДО 45 °C
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20
НАПОЈУВАЊЕ: (1 x CR-2450 БАТЕРИЈА ВО КОМПЛЕТ СО ПРОИЗВОДОТ)

401032 Brand: