БИМЕТАЛ TRM400 ЗА CNM110-CNM400, (100-160), RK

8.822 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-(100-160)A; БРОЈ НА КОНТАКТИ- ПОМОШНИ: 1NO ; МОНТАЖА: ИНДИВИДУАЛНА; РЕСЕТ АУТО/РАЧЕН- ДА; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(240/120) mm2; СТАНДAРД: IEC 60947-1, IEC 60947-4-1; ДИМЕНЗИИ: 110x180x161mm(ВXШXД).