БИМЕТАЛ TM40 ЗА CNN9-CNN40, (0,1-0,16), RK

1.233 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-(0,1-0,16)A;
БРОЈ НА КОНТАКТИ- ПОМОШНИ: 1NO ;
МОНТАЖА: ДИРЕКТНА/ СО АДАПТЕР ЗА НА ДИН ШИНА;
РЕСЕТ АУТО/РАЧЕН- ДА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.5-6) mm2;
СТАНДAРД: IEC 60947-1, IEC 60947-4-1;
ДИМЕНЗИИ: 72x45x64mm(ВXШXД).

124000 Brand: