АВТ. ОСИГ. 6 А, 3P, В К-КА, 6kA, RX3, 419166 LEGRAND

703 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-B;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-6 КА(IEC/EN 60898-1);
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА;
ДИМЕНЗИЈА-3 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2

100020 Brand: