АВТ. ОСИГ. 50 А, 3P, В К-КА, 6kA, RX3, 419174 LEGRAND

1.058 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-50 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC; К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-B; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-6 КА(IEC/EN 60898-1); ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-3 МОДУЛИ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2.