АВТ. ОСИГ. 63 А, 2P, В К-КА, 6kA, RX3, 419164 LEGRAND

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-B;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-2P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-6 КА(IEC/EN 60898-1);
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА;
ДИМЕНЗИЈА-2 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2.

100019 Brand: