АВТ. ОСИГ. 6 А, 1P, В К-КА, 6kA, RX3, 419133 LEGRAND

196 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6 A
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC
К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-B
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-6 КА(IEC/EN 60898-1)
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2

100000 Brand: