АВТ. ОСИГ. 10 А, 1P, В К-КА, 6kA, RX3, 419134 LEGRAND

179 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC; К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-B; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-6 КА(IEC/EN 60898-1); ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2.