АДАПТЕР ЗА ШУКО ЗА ИНД. ОРМАР 50×50-ПАРЧЕ (СЕТ=6пар.) 158550 PCE

193 ден

АКСЕСОАР ЗА FLEX ОРМАРИТЕ;
ЕДЕН СЕТ СОДРЖИ 6 ПАРЧИЊА ЗА ПРИКЛУЧНИЦИ ШУКО;
ДИМЕНЗИИ- 80x97mm.