РАЧКА ЗА ОРМАР ЗА ИНД. ПРИКЛ. FLEX 10/16 ЦРНА 158502 PCE

260 ден

АКСЕСОАР ЗА FLEX ОРМАРИ;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
БОЈА- ЦРНА.