ИНД. ПРИКЛ. ПАНЕЛНА 16A, 5P, IP67, 4152-6f78 PCE

427 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-380 V AC;
ТИП-ИНД. ПРИКЛУЧНИЦА,ЖЕНСКА ПАНЕЛНА ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-5P(3P+N+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP67;
ДИМЕНЗИИ-80×97(ВxШ);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1-2,5)mm2.