ТИПКАЛО МОД.Ф22,ЦРНО,1NO,CP100DH EMAS

238 ден

ТИП-МОДУЛАРНО ТИПКАЛО,МОМЕНТАЛНО;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-4A(240V AC);
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230VAC;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NC;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- МОЖЕ;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА;
ЗАШТИТА-IP65;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125143 Brand: