СКЛОПКА ДИФ. 63/0,1 2P, RX3, 402030 LEGRAND

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230 V AC;
ОСЕТЛИВОСТ НА ДИФЕРЕНЦИЈАЛНА СТРУЈА-100mA;
К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-AC ТИП(САМО НАИЗМЕНИЧНИ КОМПОНЕНТИ);
БРОЈ НА ПОЛОВИ-2P;
СТАНДАРД-IEC 61008-1;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА;
ДИМЕНЗИЈА-2 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2.

100066 Brand: