СКЛОПКА ДИФ. 25/0,03 4P, RX3, 402062 LEGRAND

1.840 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-25 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; ОСЕТЛИВОСТ НА ДИФЕРЕНЦИЈАЛНА СТРУЈА-30mA; К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-AC ТИП(САМО НАИЗМЕНИЧНИ КОМПОНЕНТИ); БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P; СТАНДАРД-IEC 61008-1; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-4 МОДУЛИ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2.