СКЛОПКА ДИФ. 63/0,1 4P, RX3, 402068 LEGRAND

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
ОСЕТЛИВОСТ НА ДИФЕРЕНЦИЈАЛНА СТРУЈА-100mA;
К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-AC ТИП(САМО НАИЗМЕНИЧНИ КОМПОНЕНТИ);
БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P;
СТАНДАРД-IEC 61008-1;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА;
ДИМЕНЗИЈА-4 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2.

100076 Brand: