СКЛОПКА АС 500A, DPX3 630R500 , 4P, 36KA, 422008 LEGRAND

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-500 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-36 КА(IEC 60947-2); ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ); ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In; ДИМЕНЗИИ:260x183x105(ВxШxД)mm; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ ИЛИ НА DIN ШИНА СО ПЛОЧА ЗА МОНТАЖА; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- ДО 300mm2.