СКЛОПКА АС 40A, KP 125-F 40 , 3P, 25KA, RK

2.933 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-40 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-25 КА; ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ); ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In; ДИМЕНЗИИ:151x90x93(ВxШxД)mm; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-КАФЕЗНИ ТЕРМИНАЛИ ДО 70mm2.