СКЛОПКА АС 1000A, DPX3 1600R1000 , 3P, 50KA, 422265 LEGRAND

73.846 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-1000 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-50 КА(IEC 60947-2);
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In;
ДИМЕНЗИИ:320x210x215(ВxШxД)mm;
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 2 или 4 x 240mm2