СИГНАЛНА СИЈАЛИЧКА 3F ЗА НА ДИН ШИНА, 1 МОДУЛ, RLK-3K, RELPOL

772 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
ИНДИКАЦИЈА-3 СИЈАЛИЧКИ, ЦРВЕНИ;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2

102009 Brand: