СИГНАЛНА СИЈАЛИЧКА 1F ЗА НА ДИН ШИНА, 1 МОДУЛ, RLK-1R, RELPOL

585 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН-(160-260) V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; ИНДИКАЦИЈА-1 СИЈАЛИЧКА, ЦРВЕНА; ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2