СИГНАЛЕН КОНТАКТ ЗА DPX3 160 , 250,630 И 1600, NO/NC, 421011 LEGRAND

891 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-3 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-240 V AC;
НАМЕНЕТ ЗА АС СКЛОПКИ -DPX160-1600;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 C/O;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,34-1,5)mm2.

121030 Brand: