РЕДНА КЛЕМА ВС ТРОРЕДНА PUK 3T, 2.5/6 СИВА 324309 KLEMSAN

402 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-24 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-4400 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-СИВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P+Pe;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(0,5-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИИ-87,5x6x65,7(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР.

371266 Brand: