ОЗНАКА ЗА МАРКИРАЊЕ НА РЕД. КЛЕМИ 4mm2, ПРАЗНА,36/360 П,DG 10×6 505320 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- РЕДНИ КЛЕМИ (4-)mm2;
БОЈА-БЕЛА, ПРАЗНИ НЕМАРКИРАНИ;
ДИМЕНЗИИ-10x6mm(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-36 ПАР. НА ЕДНА ПЛОЧКА.
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 10 ПЛОЧКИ, 360 ПАР.

3712801 Brand: