ОЗНАКА ЗА МАРКИРАЊЕ НА РЕД. КЛЕМИ 6mm2, ПРАЗНА,26/260 П, DG 10×8 505410 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- РЕДНИ КЛЕМИ (6- )mm2;
БОЈА-БЕЛА, ПРАЗНИ НЕМАРКИРАНИ;
ДИМЕНЗИИ-10x8mm(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-26 ПАР. НА ЕДНА ПЛОЧКА.
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 10 ПЛОЧКИ, 260 ПАР.

3712802 Brand: