ОЗНАКА ЗА МАРКИРАЊЕ НА РЕД. КЛЕМИ 10mm2,ПРАЗНА,20/200 П,DG 10×10 505430 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- РЕДНИ КЛЕМИ (10- )mm2;
БОЈА-БЕЛА, ПРАЗНИ НЕМАРКИРАНИ;
ДИМЕНЗИИ-10x10mm(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР. НА ЕДНА ПЛОЧКА.
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 10 ПЛОЧКИ, 200 ПАР.

3712803 Brand: