РЕДНА КЛЕМА СО ОСИГ. 5X20 СИВА ASK 351109 KLEMSAN

146 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6,3 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-СИВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-3;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(0,5-10)mm2;
ДИМЕНЗИИ-60x8x45(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-50 ПАР.

371260 Brand: