ПРЕКИНУВАЧ ЗА НА ШИНА 4P 63A 406481 – LEGRAND

2.234 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A ВО AC22 РЕЖИМ; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; ТИП-0-1; БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-4 МОДУЛИ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-35)mm2