ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО MODE 16A 250V~ 2M 5/1 PROFIPAK PP651.0

140 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 16A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 44.4mm x 50mm x 40mm
СТАНДАРД: IEC 60884-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
ПАКУВАЊЕ: 50

400121 Brand: