ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО ЦРВЕНА MODE 2М 16A 250V~ PP651.4 АЛИНГ

190 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 16A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 44.4mm x 50mm x 40mm
СТАНДАРД: IEC 60884-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА

400129 Brand: