ПРИКЛУЧНИЦА СО ЗАШТ. ИТАЛ. MODE CEI 23-16/VII 10A 250V~ 1M 10/1 PP652.0

111 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 16A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 22.2mm x 50mm x 36mm
СТАНДАРД: IEC 60884-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
ПАКУВАЊЕ: 10

400123 Brand: