ПРЕКИНУВАЧ ОБИЧЕН АНТРАЦИТ MODE 10A 250V~ 2M 6552.А

132 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A/250V
ДИМЕНЗИИ: 44,4 mm X 50 mm
СТАНДАРД: IEC 60669-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА