ПРЕКИНУВАЧ НАИЗМ. АНТРАЦИТ MODE 10A 250V~ 1M 10/1 PROFIPAK PP657.A

123 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A/250V
ДИМЕНЗИИ: 22,2mm X 50 mm
СТАНДАРД: IEC 60669-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА