ТАСТЕР ПРЕКИНУВАЧ ЗА РОЛЕТНИ АНТРАЦИТ MODE 1M+1M 10A 250V~ 690.A

231 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A/250V
ДИМЕНЗИИ: 44,4 mm X 50 mm
СТАНДАРД: IEC 60669-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
ТАСТЕРОТ УПРАВУВА СО ДВИЖЕЊЕТО НА ЕЛЕКТРОМОТОРОТ ВО ДВЕТЕ НАСОКИ