ПРЕКИНУВАЧ НАИЗМЕНИЧЕН PRESTIGE 10A 250V~, БЕЛ b/m 607.00

140 ден

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО ЅИД, ВО ДОЗНА Ф 60
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 80mm x 80mm x 43mm
СТАНДАРД: IEC 60669-1
ПАКУВАЊЕ: 20