ПРЕКИНУВАЧ ОБИЧЕН PRESTIGE 10A 250V~, БЕЛ b/m 605.00

125 ден

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО ЅИД, ВО ДОЗНА Ф 60
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 80mm x 80mm x 43mm
СТАНДАРД: IEC 60669-1
ПАКУВАЊЕ: 20