ПОСТОЉЕ РАСТАВУВАЧ 630A, M12,KE 3, 20 3310 K ELECTRIC

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 630A, ПАТРОНИ NH3 ;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 690V;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3;
ТИП-ХОРИЗОНТАЛЕН РАСТАВУВАЧ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ;
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ;
СТАНДАРД- AC 23B;
ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-M10;;
ДИМЕНЗИИ-312x256x139(ВxШxД)mm.