ПОМОШЕН КОНТАКТ ЗА КОНТАКТОР, 1NO+1NC, CAL4-11 СТРАН. 45866 – ABB

606 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА – 3A; НОМИНАЛЕН НАПОН -230V/50Hz(AC15/AC14); КОНТАКТИ-1NO+1NC; ЗА КОНТАКТОРИ AF9-AF96; МОНТАЖА- СТРАНИЧНИ.