ПОМОШЕН КОНТАКТ ЗА КОНТАКТОР, 1NC, CA4-01 ПРЕДЕН 45392 – ABB

202 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА – 3A; НОМИНАЛЕН НАПОН -230V/50Hz(AC15/AC14); КОНТАКТИ-1NC; ЗА КОНТАКТОРИ AF9-AF96; МОНТАЖА- ПРЕДНИ.