ПЛАСТИЧНА ПОКРИВКА ЗА КАБЕЛ – ГАЛ ШТИТНИК

22 ден

МАТЕРИЈАЛ – ПЛАСТИКА (PVC);
БОЈА – ЦРВЕНА;
ТИП – ПОДЗЕМЕН;
ДИМЕНЗИИ – 1X100X1000mm(ВxШxД).

360200 Brand: