ЛЕНТА ЗА ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ – ВНИМАНИЕ

248 ден

МАТЕРИЈАЛ – ПЛАСТИКА (PVC);
БОЈА – ЦРВЕНА;
ТИП – ПОДЗЕМЕН;
ШИРИНА -(135-150) mm;
СПЕЦИФИЧНА ДОЛЖИНА-35m/Kg;
ПАКУВАЊЕ-КОТУРИ(5-7)Kg.

360210

Опис