ПЛАСТ. ОРМАР ЗА ИНД. ПРИКЛ. СО 6 ОТВОРИ, 16M, IP66/67 IK1 FLEX16-S6 15851606 PCE

3.435 ден

ТИП ОРМАР- ПЛАСТИЧЕН ЗА ИНДУСТРИСКИ ПРИКЛУЧНИЦИ;
БРОЈ НА ИНДУСТРИСКЛИ ПРИКЛУЧНИЦИ-6;
ИНДУСТРИСКИ ПРИКЛУЧНИЦИ- 16-32, 3P-5P;
БРОЈ НА МОДУЛИ-16;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
БОЈА- СИВА(RAL 7035);
ДИМЕНЗИИ-471x330x158mm(ВxШxД);
ВКЛУЧЕНО СО ОРМАР-DIN НОСАЧ, СЛЕП КАПАК И МОНТАЖЕН МАТЕРИЈАЛ;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP66/67;
СТЕПЕН НА ИЗДРЖЛИВОСТ-IK08;
СТАНДАРД – EN 62208.

131202 Brand: