ПЛАСТ. ОРМАР ЗА ИНД. ПРИКЛ. СО 3 ОТВОРИ, 6M, IP66/67 IK08 FLEX 6-S3 15850603 PCE

1.511 ден

ТИП ОРМАР- ПЛАСТИЧЕН ЗА ИНДУСТРИСКИ ПРИКЛУЧНИЦИ;
БРОЈ НА ИНДУСТРИСКЛИ ПРИКЛУЧНИЦИ-3;
ИНДУСТРИСКИ ПРИКЛУЧНИЦИ- 16-32, 3P-5P;
БРОЈ НА МОДУЛИ-6;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
БОЈА- СИВА(RAL 7035);
ДИМЕНЗИИ-471x160x132mm(ВxШxД);
ВКЛУЧЕНО СО ОРМАР-DIN НОСАЧ, СЛЕП КАПАК И МОНТАЖЕН МАТЕРИЈАЛ;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP66/67;
СТЕПЕН НА ИЗДРЖЛИВОСТ-IK08;
СТАНДАРД – EN 62208.

131200 Brand: