ОЗНАКА ЗА ЖИЦА (4-6)mm2 СО НАТАКНУВАЊЕ, KE 3 (R), ЖОЛТА, 519027 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
БОЈА-ЖОЛТА,ОЗНАКА – R;
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР. ВО ЕДЕН РЕД..
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 10 РЕДА, 200 ПАР.

3774377 Brand: