ОЗНАКА ЗА МАРКИРАЊЕ НА РЕДНИ КЛЕМИ, L3, 50/500 П,DY5 5×5 505092 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- РЕДНИ КЛЕМИ;
БОЈА-БЕЛА, 5x ( L3 ) БРОЕВИ;
ДИМЕНЗИИ-5x5mm(ВxШ);
ПАКУВАЊЕ-50 ПАР. НА ЕДНА ПЛОЧКА.
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 10 ПЛОЧКИ, 500 ПАР.

3712889