КРАЈНА ПЛОЧКА NNP/PUK 3 ЗА ТРОРЕДНА КЛЕМА , 450139 KLEMSAN

27 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- РЕДНА КЛЕМА СО ОСИГУРАЧ;
БОЈА-СИВА;
ДИМЕНЗИИ-87,1×1,2×54,5(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.

371273 Brand: