НОЖ. ПАТРОН NVO-000 50A, 140650 K ELECTRIC

248 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-50 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V AC;
К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-gG;
ГОЛЕМИНА-000;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-120 КА;
СТАНДАРДИ- IEC 60269-1, Ed. 4.2.2014-06, IEC 60269-2, Ed. 5.1.2016-08;
DIN VDE 0636-1:2015-05,DIN VDE 0636-2:2014-09;
ДВОЈНА ИНДИКАЦИЈА(КОМБИ)-ИНДИКАТОР НАПРЕД И ГОРЕ ПРУЖИНА.

105010 Brand: