НАПОЈУВАЊЕ ELG-300-24A, 24V DC,12,5A,246X77X39,5(LxWxH)mm,IP67 MEAN WELL

9.987 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((100 -350) V AC , (142 -431) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-300W/24 V DC/12,5 A DC;
ДИМУВАЊЕ-ДА,СО ПОТЕНЦИОМЕТАР;
СТАНДАРДИ-EN 61347;
ИЗВЕДБА-МЕТАЛНО КУЌИШТЕ ,IP 67;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ;
ГАРАНЦИЈА-5 ГОДИНИ,>50000h;
ДИМЕНЗИИ-246X77X39,5(LxWxH)mm.

1330341 Brand: